Общо 66 автохулигани са газили пешеходната зона в Града на липите

Както се видя в социалните мрежи, дори тези бетонни кашпи пред СОУ „В. Левски" не спират автохулиганите

Общо 66 автохулигани са газили пешеходната зона в Града на липите | StandartNews.com

Стара Загора. Общо 66 различни нарушения са констатирали органите на реда и сигурността по цялата пешеходна зона по централния булевард „Цар Симеон Велики" в областния град от началото на годината. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в сряда след поредния скандален случай.

От тях 28 са били за навлизане в пешеходната зона откъм ул. „Кольо Ганчев", където загина малкия Паоло. Само от 2 до 10 юни са били глобени общо 15 водачи, шофирали по пешеходната зона, по която движението е абсолютно забранено. За петте месеца от началото на годината други 6 сигнала за автонарушения по пешеходния булевард са били изпратени и на тел. 112. Три от тях са били за шофиране в района на СОУ „Васил Левски", където загина малкия Паоло.

Както е известно, социалните мрежи загряха след като завчера бе разпространен скандален видеоклип. На него се вижда как поредния автохулиган минава с колата си през купа с цветя в памет на 4-годишния Паоло. Собственикът на лекия автомобил е установен, предстои да бъде уточнено кой е бил зад волана, за бъде санкциониран, добавиха от полицията.

От старозагорската областна дирекция на МВР обещаха да бъдат включени и пеши наряди в помощ от служителите от общинска полиция, за да бъде засилен контрола на движението по пешеходната зона в града.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай