Намушкаха бургазлия в сърцето заради жена

Намушкаха бургазлия в сърцето заради жена | StandartNews.com

Бургас. 38-годишен бургазлия бере душа в бургаската болница след жесток скандал за жена. Пострадалият Александър Радев е бил намушкан в сърцето и втори път в корема в квартална кръчма в ж.к. "Изгрев" миналата нощ.

Той е бил в компанията на свой приятел и две дами. На съседната маса пък купонясвали четирима мъже. Един от тях започнал да закача дамите и да подмята неприлични предложения. Александър Радев опитал да ги защити и помолил подпийналите мъже от съседната маса да престанат със закачките. Инцидентът се разминал привидно, но когато компанията на Александър напуснала заведението, един от мъжете от седящите на другата маса ги последвал навън. Развихрил се скандал, при който пияният се нахвърлил да бие жените като им крещял, че са грозни. 38-годишният Александър се опитал да ги защити, при което насилникът извадил нож и го пробол два пъти - в сърцето и корема.

От полицията съобщиха, че нападателят е избягал от местопрестъплението, но по-късно е арестуван в дома му. Намушканият мъж е откаран в болница, където му е извършена хирургична операция, но животът му виси на косъм.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай