Катя Янчовичина оглави за втори път НАП - Благоевград

Катя Янчовичина оглави за втори път НАП - Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Новият директор на офиса на НАП в Благоевград бе представен в петък от зам.-директора на столичната дирекция Светлана Паунова. Точно в 11,00 часа Катя Янчовичина се срещна със своите подчинени.

Тя е в системата на приходната администрация от 1989 година. Работила е като инспектор по приходите, ръководител на Данъчно бюро - Банско, ръководител екип в дирекция „Големи данъкоплатци". От 2002 година е директор на Териториална Данъчна дирекция, а от 2006 г. е шеф на НАП в Благоевград. След най-мащабната реформа в приходната администрация, осъществена в периода 2002 – 2010 година, тя заминава на работа в София като главен експерт в ОДОП /Обжалване и данъчно-осигурителна практика/. От 13 септември отново е директор на данъчните в областния център. Нейният предшественик Иван Радев остава на работа в системата на НАП.

Преди седмица БСП и ДПС в Пиринско се договориха за форсиране на кадровите рокади и новите назначения вече са факт. В четвъртък бяха направени промени на ръководните постове в четири горски стопанства в региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай