ДПС залага на младостта в Белица

ДПС залага на младостта в Белица | StandartNews.com

Радослав Ревански е кандидат-кметът на ДПС в община Белица. Бившият парламентарен секретар на спортното министерство в кабинета на Пламен Орешарски получи подкрепата на партийната централа пред конкурента си Бекир Бекир, който е кмет на село Горно Краище. Ревански е роден през 1985 година в село Бабяк.

Той е работил като младши юрисконсулт към централния съвет на ДПС. Завършил е Юридическия факултет на Югозападния университет в Благоевград, както и Училището за политика "Димитър Паница". „Радваме се, че млад и образован човек ще се бори за кметския пост в община Белица. Залагаме на младостта му, на ума му, на желанието му да работи в полза на гражданите. Вярваме в победата му", каза областният лидер на ДПС в Пиринския край Ведат Хюсеин.

Ревански почти сигурно ще се бори за управленското място с депутата Муса Палев, който бе изключен от парламентарната група на ДПС. Той ще бъде издигнат от инициативен комитет и ще е независим кандидат. Досега три мандата начело на общината бе родственикът на Муса Палев – Ибрахим Палев. Бившият кмет Хасан Илан, управлявал от 1999 до 2003 г., пък е най-вероятният кандидат на Реформаторския блок.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай