БСП реди евродепутати

БСП реди евродепутати | StandartNews.com

Добрич. БСП - Добрич вече е започнала огледа и номинации за евродепутати, съобщиха от партийната централа.

На проведените събрания на основни партийни организации за предстоящите евроизбори догодина засега налага кандидатурата на Ивайло Калфин. „Партийните членове се интересуват много от отчета за работата на нашите депутати в Европарламента досега и настояват такъв да им бъде представен", каза председателят на БСП-Добрич, Владимир Калчев, като добави, че Калфин, който и в момента е евродепутат е поканен в града за среща с партийния актив и за отчет на работата си.

Социалистите също смятат да проведат разговор с него и по злободневни партийни и обществени проблеми, допълни още Калчев. Той уточни, че след провеждането на събранията в осемте общини в областта, през януари догодина ще бъдат проведени и конференциите, а до 3 февруари пък предложенията на Областните партийни съвети трябва да бъдат представени пред Националния предизборен щаб на партията.

На провелото се редовно заседание на ОбС в Добрич съветниците разпределиха клубната база в града на база на постъпилите заявления и представителството на партиите в националния и европейски парламенти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай