Луиза се пробва в Щатите

Актрисата и нейни колеги ще станат улични артисти

Луиза се пробва в Щатите | StandartNews.com

Луиза Григорова обмисля да емигрира в Щатите. Актрисата и нейни млади колеги смятат да си пробват късмета като актьори в страната на неограничените възможности.

Звездата обаче не иска да загърбва ангажиментите си тук и за това ще замине през лятото на следващата година. "Ще работим като улични артисти, може и по клубове. Ако не станат работите, се връщаме. Не искам да оставам там завинаги и един ден да се събудя като продавачка в аптека и да разбера, че животът ми е минал", заяви смело Луиза пред камерите на bTV и допълни: "Нещата винаги са ми се нареждали леко и лесно. Ето, казвам го, въпреки че знам, че всякакви там хейтъри ще тръгнат да ме урочасват. И съм убедена, че и с Америка ще ми се получи каквото искам."

В момента Луиза се е отдала на професионални ангажименти повече, отколкото на любовни. Освен по втория сезон на сериала "Дървото на живота" по TV7 тя участва и в спектакъла на Мариус Куркински "Лодка в гората" в Малък градски театър "Зад канала". Наскоро започна и репетиции на "Скъперникът" от Молиер с режисьор Лилия Абаджиева. "Ако денонощието има 24 часа, съм склонна да си поискам два пъти по толкова. Но не за купони или гаджета, а за да работя. Искам българският театър и кино да заемат това място в живота на хората, което им се полага", коментира Луиза.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай