Чичото на Ким бил сводник на баща му

Чичото на Ким бил сводник на баща му | StandartNews.com

Пхенян. Севернокорейският лидер Ким Чен Ун може да е екзекутирал чичо си заради ролята му на ръководител на "бригада за удоволствия" от млади момичета.

Според бившия майстор на суши на семейството Кенджи Фуджимото, Днан Сон Тхек вербувал момичета, някои от тях на по 15 г., които да задоволяват прищевките на покойния диктатор Ким Чен Ир. 31-годишният лидер на Северна Корея бил отвратен от неморалните лудории на баща си и затова решил да накаже чичо си. Фуджимото твърди, че Джан настоявал първо той да спи с кандидатките, преди да ги препоръча за "дивизията за удоволствие на Ким". Влезли в нея, момичетата трябвало да пеят, да танцуват и да задоволяват всички прищевки на лидера в леглото. "Ким Чен Ун мрази много тези неща. Дядо му ги правеше, баща му ги правеше. Затова искаше да докаже, че е различен, че ще унищожи тази практика", казва Фуджимото.

Бум на туристи в Северна Корея

През последните три години, откакто Ким Чен-ун стана севернокорейски лидер, се е удвоил интересът към туристически пътувания в Северна Корея, писа в. "Дейли телеграф". Всяко движение на туристите обаче е контролирано от зачислен им задължително севернокорейски екскурзовод, който буквално диктува на посетителите какво могат да направят или да видят и с кого може да се срещнат. Туристите например трябва да засвидетелстват уважението си към Великия лидер Ким Ир-сен, като поставят венец в подножието на 20-метрова статуя, издигната в негова чест.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай