Топло посрещане на волейболните национали

Топло посрещане на волейболните национали | StandartNews.com

София. Националният ни отбор по волейбол беше приятно изненадан от фенове, които вчера вечерта посрещнаха „лъвовете" на летище „София". Волейболните национали се класираха за Световното първенство след като победиха Кипър и Холандия, след което беше достатъчно да вземат гейм на домакините Чехия, за да се класират първи в групата.

Треньорът на родните национали Камило Плачи остана доволен след доброто представяне на отбора: „Много съм доволен, че постигаме добри резултати. Тези квалификации бяха добри за нас, защото играчите се справиха много добре. Искаме това да бъде нашият подарък за феновете."

Волейболният национал Андрей Жеков не взе участие в мачовете, заради лек проблем в коляното, който не му позволи да тренира пълноценно, но все пак заяви: „Имах проблеми с коляното, но бях готов да играя. Не е нещо, което можеше да ми попречи да играя, но аз съм състезател и играя, когато треньорът ми каже. Той е преценил, че трябва да остана на пейката, а мойта работа е да съм там когато се наложи да играя"

Ясен е един от съперниците на „лъвовете" на Мондиал 2014. Това са олимпийските шампиони Русия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай