Тодор Скримов отпада от финалите на Световната лига

Тодор Скримов отпада от финалите на Световната лига  | StandartNews.com

Националът Тодор Скримов отпада от състава на мъжкия национален отбор по волейбол на България за финалната четворка във втора дивизия на Световната лига, която ще се проведе в зала "Конгресна" на Двореца на Културата и спорта във Варна, информират от пресцентъра на БФВолейбол.

Припомняме, че Тодор Скримов получи контузия в крака по време на първия мач срещу Аржентина, завършил с победа за България с 3:0. Впоследствие посрещачът не игра във втората среща между двата тима. Лекарският преглед днес показа частично разкъсване на мускул на прасеца, което прави невъзможно влизането му в игра на финалите след няколко дни. Възстановяването на волейболиста ще отнеме около три седмици.

За финалната четворка (10-11 юли) се класираха отборите на Белгия, Франция, Аржентина и България като домакин. Родните волейболисти излизат срещу Белгия в първия полуфинален сблъсък от програмата. Двубоят е от 17:30 ч. в зала "Конгресна". Вторият полуфинален двубой ще противопостави отборите на Франция и Аржентина, а мачът е от 20:30 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай