Събота,

Спонсор задържа Пламен в Русия

От: Failed to load user -
2693
Спонсор задържа Пламен в Русия
A
A
A

Селекционерът на националния отбор по волейбол на България Пламен Константинов все пак може да поднови договора си с руския "Губерния".

"Бъдещето си не го обсъждам. Винаги съм казвал, че съм тук, за да помогна за изграждането на нещо сериозно. Смятам, че през последните три години успяхме да постигнем резултати, каквито в други отбори не са успели за 20 години. Отворен съм за разговори, но не виждам промените, които бих искал да видя", обяви той пред "Р-Спорт".

"За следващия сезон виждам два варианта. Или ще имаме евтин отбор със свои кадри, чиято цел ще е да се запази мястото на отбора в елита. Или ако се намери начин за допълнително финансиране, може да се изгради отбор, който да играе в плейофите и там да се бори за участие в евротурнирите. Не изключвам да сме принудени да направим крачка назад, а после две напред. След като се отървахме от плей-аута, някои момчета си казаха: "Достатъчно, повече за обещание не искам да играя", добави Пламен.

Той засегна и националния ни отбор. "Предстои много тежко лято. Ще участваме навсякъде и трябва да се представим добре", добави Константинов.


Всички новини от категория Коментар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com