Соколов в битка за "Златен глобус"

Соколов в битка за "Златен глобус" | StandartNews.com

Цветан Соколов продължава в битката за нападател номер 1 на миналия сезон в италианското първенство. Класацията е организирана от популярния волейболен сайт volleyball.it.

Победителят ще бъде отличен със "Златен глобус". Цецо, който от следващата година ще смени "Тренто" с "Халкбанк", спечели импровизирания 1/8-финал срещу Самуеле Папи. За нашето момче гласуваха 209 души, докато ветеранът на "Пиаченца" събра 168 вота. В следващия кръг Соколов се изправя срещу поляка Збигнев Бартман от "Модена".

Диагоналът на Русия Денис Земчьонок пък обяви, че "сборная" трябва много да внимава с българите в мачовете от Световната лига. Както е известно, на 14 и 15 юни тимът на Камило Плачи гостува в Сургут. И двата отбора са с по 4 загуби след първите 4 мача в Група В. "Все още не сме правили дълбок анализ на играта на България. Но техният тим също стартира изключително неудачно и те вероятно ще бъдат пределно мобилизирани за мачовете срещу Русия. За нас това е една нелоша възможност да започнем да побеждаваме и да покажем играта, която очакват от нас привържениците", заяви Земчьонок.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай