Пламен Константинов захапа Бразилия

Пламен Константинов захапа Бразилия | StandartNews.com

Пламен Константинов захапа Бразилия преди първия мач на нашите национали от втората фаза на световното по волейбол в сряда от 17,30 ч. Константинов припомни, че вече е бил "селесао" в същата зала.

"Щастлив съм, че се завърнах в Катовице. Зала "Сподек" е щастливо място за мен. Като играч съм печелил тук срещу Бразилия по време на Световната лига. Зала "Сподек" винаги е била много важна заради многото прекрасни спомени, които имам тук", заяви Константинов. "Моят отбор не започна добре на това световно. В първите 3 мача се представихме зле. Въпреки това в последния мач с Русия показахме, че можем да играем наравно с най-добрите", добави Константинов.

В същото време бразилците се наплашиха. "Предстоят ни мачове с много силни съперници. Срещу отборите на България и Русия ще ни бъде много трудно. Сигурен съм, че имаме сили за нов успех, защото разполагаме с класни волейболисти", заяви капитанът Бруно Резенде.

Йосифов ще отсъства месец и половина

от волейбола. Центърът на националния отбор бе опериран във вторник след контузията в глезена, която получи на двубоя с Русия (2:3). Българинът счупи костица и скъса глезенни връзки след приземяване върху крака на съперник. Виктор бе опериран в клиника във Варшава, където му бе поставен гипс, който не трябва да маха в близките 20 дни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай