Сряда,

Пламен Константинов: Гоним 4 победи

От: Администратор -
2297
Пламен Константинов: Гоним 4 победи
A
A
A

Опашки пред касата на ДКС за мача на националите по волейбол срещу Куба

Като влязох в обновената зала „Конгресна" на ДКС във Варна се почувствах като у дома си. Като състезател, а сега като треньор съм си все едно вкъщи, каза наставникът на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов и призна, че му е домъчняло за Варна и за вярната варненска публика. Разчитаме да спечелим всички мачове в морската столица, заяви Гибона. Но освен победите, които гоним, важната е играта от нашата страна на мрежата, допълни той. Старши треньорът се надява на бързо сработване между Владо Николов и Андрей Жеков, които отдавна не са играли заедно.  

Ще има почивка след финалите на Световната лига, беше категоричен Пламен Константинов за момчета, които ще се присъединят след Европейските игри в Баку.Надявам се срещу Аржентина да играя на познатото ниво, каза капитанът Владо Николов, който ще се опита да направят сработката с Андрей Жеков още срещу Куба, която е с доста подмладен отбор.Вчера беше третата тренировка на националите ни след идването им във Варна.

Наставникът Родолфо Санчес и капитанът на кубинския волейболен тим похвалиха условията, които предоставя ДКС, като казаха, че са идеални. Те посочиха, че това е хубаво място за провеждане на такъв форум и се надяват на по-добро представяне срещу българите в сравнение с двата домакински мача в Куба.

Ден преди първия мач срещу Куба в събота се изви опашка пред касата на ДКС.Билетите са почти на свършване. Входът за чисто новата , модерна и оборудвана със суперклиматична система зала е по 5, 10 и 15 лева. Важното е момчетата да се чувстват като у дома, а нали знаете у дома и стените помагат, а публиката е 13-ят играч, каза шефът на ДКС Минко Христов. Официалната трибуна също е готова да приеме ВИП феновете на волейбола. Както даде заявка преди седмица ,очаква се да дойде да подкрепи националите лично премиерът Бойко Борисов.


Всички новини от категория Коментар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com