Митев и Колев вдигнаха Купата на Кърджали по плажен волейбол

Митев и Колев вдигнаха Купата на Кърджали по плажен волейбол | StandartNews.com

Константин Митев и Николай Колев взеха реванш от Кирил Хаджиев и Делчо Раев за загубата си през миналата година и спечелиха Купата на кмета на Кърджали за 2015 година по плажен волейбол. По този начин те си разделиха и наградаа тв размер на 1600 лева.

При жените първата национална двойка по плажен волейбол на България Светлана Ангелова и Ирена Мишонова също бяха безапелационни и спечелиха с 2:0 финала срещу Диана Малинова и Русена Сланчева.

Приятно впечатление на турнира оставиха и класиралите се на трето място двойки Ася Динова и Славина Колева при жените и Валентин Братоев и Димитър Димитров при мъжете. Досегашният национал Валентин Братоев даде категорична заявка, че през 2016 г. няма да пропуска финални битки и сериозно ще наблегне на плажния волейбол.

Организацията на кортовете на плувен комплекс "Арпезос" отново бе на високо равнище и нито за миг не прекъсна състезанието заради лошото време.

Медалите и купите бяха връчени от заместник-кмета на община Кърджали Елисавета Кехайова и от председателя на комисията по плажен волейбол към БФВ Милко Багдасаров.

"Много силен турнир! Хубави мачове и настроение! Благодаря на всички - състезатели, организатори, съдии и най-вече на община Кърджали за възможността да докажем за пореден път, че именно Кърджали е столицата на плажния волейбол в България!", коментира Милко Багдасаров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай