Мис "Национален отбор по волейбол": На олимпиадата беше инфарктно

Мис "Национален отбор по волейбол":  На олимпиадата беше инфарктно | StandartNews.com

Виктория Колева доби популярност като "Мис национален отбор по волейбол". През май започват кастингите за нови лица. Те ще са следващите талисмани на националните тимове по футбол, баскетбол и волейбол. Ето какво сподели Вики в края на "мандата" си.

- Какво спечели и какво загуби през тези две години, в които изпълняваше ролята на "Мис национален отбор"?

- В ролята ми на "Мис национален отбор по волейбол" аз спечелих много нови приятели, запознах се с волейбола отблизо. Несравнимо е да гледаш един мач на живо в залата и да си пред телевизора. Изживяването е съвсем друго. Гордея се също, че точно аз съм лицето и талисманът на националите по волейбол. Мисля, че спечелих и обичта на феновете, което е много важно за мен. А дали съм загубила нещо... Не, нямало е какво да губя през две години.

- Кой е любимият ти волейболист?

- Нямам любим волейболист, просто харесвам волейбола като спорт. А що се отнася до отбор, разбира се, любимият ми отбор е националният!!

- Кой е най-красивият волейболист - българин и чужденец?

- Аз не мога да кажа кой е най-красивият, защото не ги гледам много-много на външен вид. Аз следя играта и се радвам на всяка спечелена точка, празнувам всяка победа на моя отбор. Националният отбор по волейбол.

- Спортуваш ли и какво?

- Да, спортувам за тонус, вече времето навън става все по-приятно и се опитвам да бягам навън сред природата. Практикувам също така йога, тя ме отпуска страшно добре. И не на последно място конната езда. Конете са ми любимите животни и при всеки удобен случай яздя.

- С кои от момчетата от националния отбор успя да се сприятелиш и какви хора са те според теб?

- За мен те са много добри спортисти и професионалисти . Волейболът е интелигентен спорт. Смятам всички момчета от отбора за мои приятели, не мога да ги разделя по никакъв начин.

- Коя е най-куриозната случка от времето, прекарано покрай отбора?

- Ами за куриозна случка не се сещам в момента, но бих споделила най-инфарктната случка за мен. Това беше, когато бях на олимпиадата в Лондон и националният отбор по волейбол играеше срещу Полша. Ние ги победихме, разбира се, но беше много труден мач и доста инфарктен момент.

- Сваляли ли са те волейболни национали?

- Не, не са ме сваляли досега волейболни национали. Те ме приемат като техен талисман и най-верен фен. На мен това ми е работата - да съм с тях на всеки важен мач. Те са доста интелигентни момчета и гледат на мен професионално, нищо повече.

- Имаш ли си приятел и ревнува ли те, че си обградена от толкова красиви и атлетични мъже?

- Да, имам си приятел, с него сме в много добри отношения. Мисля, че не съм му давала поводи за ревност. Така че - не ме ревнува. Пак казвам, на мен това всъщност ми е работата. Докато аз гледам националите по волейбол, той пък гледа мачовете на жените от националния отбор по волейбол.

- Какво ти предстои в професионален и личен план?

- Професионалните ми ангажименти са свързани изцяло с новия конкурс. Имаме организирани снимки, снимаме видеа и различни интервюта с другите две момичета. Така ще е до избирането на новите лица на националните отбори по волейбол, баскетбол и футбол. Предстоят ми и няколко мача за последно като "Мис национален отбор по волейбол". След като предам короната, мисля да продължа да се занимавам с мода и да пътувам.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай