"Марек" с титлата, Добрич плаче

"Марек" с титлата, Добрич плаче | StandartNews.com

"Марек" измъкна след инфарктен пети мач титлата по волейбол при мъжете! Дупничани биха 3-2 гейма "Добруджа" в Добрич и взеха със същия резултата финалната серия. Това е четвърто поредно злато за "Марек".

"Добруджа" стигна до най-високото място в историята си, но разочарованието е огромно. Цял Добрич живееше дни наред само с финала по волейбол. Залата отново се пукаше по шевовете. Накрая нервите на някои зрители не издържаха и към съперника полетяха запалки и стотинки. Около 50 души от Дупница пък дойдоха до другия край на България, за да подкрепят своите.

"Поздрави и за двата отбора. Изиграха страхотни мачове. Явно още малко не ни достига за титлата. Много труден сезон", отбеляза треньорът на "Добруджа" Мирослав Живков, "Не мога да не съм доволен. Това е спортът".

"Помогна ни колективът. Уча ги да не се предават до последно. Нямаме много качества, но опитът от Шампионската лига ни помогна. Сменяме млади момчета, но продължаваме да вървим нагоре", сподели колегата му от "Марек" Найден Найденов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай