Гибона изригна: Безумни сме

Гибона изригна: Безумни сме | StandartNews.com

Унищожителна критика на волейболните национали дръпна треньорът Пламен Константинов след загубата от Франция 0:3 (19:25, 20:25, 15:25) в третия мач от Група В в Берлин. Нашите отпаднаха очаквано от квалификационния турнир и за първи път от доста време насам няма да участват на Олимпиада. Осакатеният български тим трябваше да бие с разлика най-добрия отбор в света. Това не се случи очаквано, но Гибона не потърси оправдания м липсата на основни играчи.

"Бяхме безумни и днес, и срещу Русия. Проблемите са ясни, но не видях никакво желание. На всички беше ясно, че ключовият мач е с Русия. Но не направихме нищо. Изводи няма да правя. След провали като този е пълно с хора, които правят анализи. Оставям ги на тях. Извинявам се на българските фенове", сподели Пламен Константинов. И каза, че носи оставката в джоба си.

Владо Николов, който изигра последния си мач за националите, не се съгласи с треньора. "В този състав не можехме повече", сподели капитанът. 

Теди Салпаров пък се извини на младите момчета, че няма да успеят да усетят духа на Олимпиадата. Той беше категоричен, че без българската публика силите на тима са доста лимитирани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай