Германците борят мъката с бира

Германците борят мъката с бира | StandartNews.com

След изключването на немския отбор по волейбол от Евроволей, разочарованите играчи са борили мъката с няколко бири в хотела. Това пише немският focus.de. след заветната победа на България.

Вероятно отношенита между посърналите играчи и треньора на националиня тим Витал Хейнен също са пострадали заради мача, допуска немската медия. Белгиецът обаче все пак се надява отборът му да бъде отново във форма за Олимпийските квалификации след три месеца.

"Искаме да играем в Рио. Пътят ни досега беше добър, в момента просто срещаме препятствие", коментира Хейнен след болезнената загуба в София, цитиран от немския сайт."Нашата цел бяха финалите, но за съжаление това се оказа трудно постижимо. Въпреки всичко човек трябва да преследва високи цели, защото иначе не стига доникъде", каза още треньорът на немския отбор.

Хейнен коментира още, че на Европейското първенство в България и Италия все още не е било достигнато нивото на отбора, което той познава. Имменно затова досега не се е стигнало и до спечелването на медал. "В момента имаме точно три месеца, за да се подготвим за Олимпийските квалификации през януари. Искахме да вземем медал сега, за да можем да се почувстваме по-добре, но не успяхме", допълни още Хейнен.

"Всеки трябва да вярва в отбора си и затова аз продължавам да вярвам", подчерта треньорът.
Капитанът на отбора пък допълни, че най-много боли от разочарованието, но пък пък за съжаление човек се учи най- добре именно от него.

 



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай