Азери спасяват волейболистите

Азери спасяват волейболистите | StandartNews.com

След Баку отивам на риба, призна треньорът на жените Ники Желязков

В Азербайджан ще лекуват травмите си Светослав Гоцев и Валентин Братоев. Волейболните ни национали пътуват днес сутринта за европейските игри в Баку.

"Нямаме право на смени, така че двамата тръгват с отбора. Ще провеждат терапия на място. Надяваме се бързо да се възстановят и да се включат в срещите от турнира", коментира треньорът на тима Николай Желязков. Централният блокировач Гоцев има изкълчване на глезена, като се е получило подуване. Братоев е с частично разкъсване в междуребрения мускул.

"Не искам да давам предварителни прогнози за класиране, в по-силния поток сме, което за мен е добре. Трябва да играем мач за мач и каквото сабя покаже", каза още Желязков и уточни, че Пламен Константинов е селекционерът и той казва как да бъдат разпределени играчите - кои да участват в Азербайджан и кои да са с Гибона в Световната лига. "След игрите в Баку договорът ми изтича и приключвам с този отбор. Нямам повече ангажимент и планирам да ходя за риба", заяви Желязков по TV7.

Днес за надпреварата замина женският ни национален тим по волейбол. Водачът Любо Ганев каза, че не са поставяни цели пред отбора. "Пожелах на момичетата да се върнем в последния ден на Игрите", заяви той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай