СК "ДЕМА" приема Home Max Masters NTL500

СК "ДЕМА" приема Home Max Masters NTL500 | StandartNews.com

Водещият спортен клуб в столицата "ДЕМА" ще е домакин на финалния Home Max Masters, с който приключва календар 2016 на Национална тенис лига (НТЛ). Турнирът стартира днес и ще завърши на 24 септември. След неговото приключване ще станат ясни имената на победителите в годишната ранглиста, ще разберем и кой ще спечели големите награди на лигата.
В турнира индивидуално мъже надпреварата ще се проведе в четири възрастови групи – мъже 18-35, 35+, 45+ и 55+. Голямата награда за всеки един победител от възрастова група е 5-дневна ваканция в хотел „Иван Рилски" в Банско през месец февруари – точно в активния скиорски сезон.

Смесената двойка победител ще гледа на живо финалния мастърс на ATP в Лондон през ноември. Наградите за победителите при мъже индивидуално и смесените двойки са осигурени от официалния партньор на НТЛ – FPI Hotels & Resorts.

При смесените двойки разликата в точките между първите в ранглистата Антоанета Маркова и Йордан Ников, и третия – Добромир Ганев e 55, и на мастърса ще се реши, кой ще пътува до Лондон. Турнирът е от високата категория NTL 500 и предоставя сериозни възможности за участниците в него.

Всеки от двойката победител в годишната ранглиста за двойки мъже - до 45 и 45+ ще получи часовник SEIKO на единична стойност 600 лв. Голямата награда за двойки мъже е осигурена от Бутици SEIKO. Тук също има интрига. В по-ниската възрастова група – до 45, водачи в ранглистата в момента са Веселин Трифонов и Григор Шопов със 640 точки, а само на 35 след тях е Добромир Ганев (на снимката), който е финалист от турнира "Лидерите" 2014 на "Стандарт". Кой ще си тръгне с нов часовник SEIKO ще разберем след турнира. При двойките мъже 45+ първи са Иван Запрянов и Христо Ангелов, а на 240 точки след тях е Пейчо Пейчев със сериозна заявка за спечелване и на тази награда (в индивидуално мъже 45+ Пейчев е недостижим на върха със своите 890 точки).

И тази година НТЛ е осигурила награди за най-активните тенисисти през изминалия сезон. Ваучер за пазаруване от магазините на ANDREWS на стойност 400 лв. ще получи „Най-активния тенисист" от всяка възрастова група при мъжете. При смесените двойки наградата за „Най-активна смесена двойка" е осигурена от CLINIQUE и включва продукти от престижната марка на стойност 500 лв. за всеки от двойката.

Медицинското обслужване по време на трите дни на Home Max Masters е осигурено от АЛМИРАЛ Гел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай