Разбиха ресторанта на Ноле в Белград

Разбиха ресторанта на Ноле в Белград | StandartNews.com

Подозират човек от персонала в предателство

Ноле може и да е икона за цяла Сърбия, но това не го прави неуязвим срещу бандити, обяви "Курир". Крадец успя да разбие ресторанта му, който се намира в близост до спортната зала "Белград арена", и си тръгна със сериозен джакпот - 7000 евро.

Парите се намирали в офиса. Дръзкият крадец се възползвал от почивката за Коледа, която комшиите празнуват на 6 януари. Заведението на Джокович било затворено още от 4-и. Така апашът имал два дни на разположение, за да действа необезпокоявано. Бандитът успял да влезе през отдушник, а след това тарашил едно по едно всички помещения. Така стигнал до джакпота. Той е успял да прикрие и доста добре следите си. Бандитът влязъл в стаята за видеонаблюдение и изтрил записите от камерите, които опасват ресторанта.

Служителите разбрали за грабежа веднага след като пристигнали на работа, и незабавно алармирали белградската полиция. Инспекторите обаче погнаха и тях с дълги разпити, защото се съмняват, че някой от тях може да играе ролята на предател.
Ноле и семейството му за втори път стават жертва на крадци. През 2011 година апаши разбиха къщата му в Монте Карло, докато бе на турнир в Синсинати. Апашите обаче не успяха да открият нищо ценно освен мебелите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай