Продават на търг тоалетната на Маша

Продават на търг тоалетната на Маша | StandartNews.com

Гришо щял да й предложи в Деня на влюбените

Маша е като митичния цар Мидас - каквото пипне се превръща в злато, констатираха в Полша. В Краков получиха невероятни оферти за нейни вещи. Всичко, до което гаджето на Гришо се докосна по време на мачовете от "Фед къп", бе пуснато търг с благотворителна цел. Фенове наддават за кърпите й, бански, чаршафи, възглавници. Маниаците дори поискаха организаторите да включат в списъка и тоалетната чиния.

Самата Шарапова пък я чака страхотна изненада, която ще промени живота й. Медиите по цял свят тръбят, че Гришо най-сетне ще й предложи брак. Спортист номер 1 на България бил планувал събитието за Деня на влюбените, който католиците празнуват утре. За целта Димитров бил организирал романтична вечеря на тайно място в Европа. Гришо е свободен да изпълни целта си, след като приключи с турнира в Ротердам. Той записа загуба от ветерана от Люксембург Жил Мюлер с 2:6, 6:7(8). Хасковлията пусна пост в "Туитър", с който опита да обясни колебливото си представяне в Холандия.

"Нещата не се получаваха, тръгвам към корта за допълнителни тренировки", написа той. Следващото му участие е в Акапулко, където ще защитава титлата си. В Мексико ще се състезава и Маша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай