Гришо: Благодаря ви, българи

Гришо: Благодаря ви, българи | StandartNews.com

Монте Карло. "Здравейте, сега съм в Монте Карло, тук започвам подготовката си за азиатските турнири. В интерес на истината, мястото е много удобно за мен (а и за повечето тенисисти), - има всички условия за професионална подготовка, възможност да се тренира през цялата година на всякакви настилки, и е някак на средата между Америка и Азия – много удобно за транспорт и пътуване". Това е част от едно искрено обръщение на най-добрият български тенисист Григор Димитров, отправено към всички български фенове в социалната мрежа Фейсбук.

Гришо споделя, че ще отдели време за майка си и баща си, с които рядко може да е заедно. Той ще използва времето между турнирите, за да се види на спокойствие с тях.

"Искам да благодаря на всички българи, които бяха с мен през последния месец. Дадохте ми страхотна подкрепа - и на US Open, и преди това на мастърсите в Торонто и Синсинати. Четох ви във форумите на сайтовете, в twitter, Facebook, Instagram . Благодаря от сърце за безсънните нощи пред телевизорите и компютрите. На мен това ми дава много сили, още енергия, и мотивация. Турнирите бяха трудни, но знаете, че победите учат и дават опит, но загубите учат още повече", написа тенисистът на своята стена.

В своя пост Гришо изтъква, че му предстоят вълнуващи серии от турнири и още по-големи успехи. "Сега е ред на добра подготовка за предстоящите турнири. Трябва да съм готов за Пекин и Шанхай, за да вървя напред към голямата цел за този сезон – финалния мастърс в Лондон през ноември", каза усмихнатият хасковлия.

"Благодаря ви отново, поздрави и обич на всички в България", завършва писмото си Григор Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай