" Лидерите" на "Стандарт" стартира с 60 звезди

" Лидерите" на "Стандарт" стартира с 60 звезди | StandartNews.com

София. Традицията "Стандарт" да събира за турнира си по тенис "Лидерите" много известни личности се потвърди и тази година. Точно навреме 60 политици, бизнесмени, журналисти, художници и артисти се събраха на централния корт в СК "ДЕМА", за старта на шоуто. За 11-и пореден път всички бяха привествани от управителката на водещия спортен комплекс Мариана Ненова. Първият зам.главен редактор на "Стандарт" Иван Матанов пожела на всички да покажат най-доброто на корта, но и да се забавляват. Приветствия към участниците поднесе и Красимир Димитров, директор на Връзки с обществеността към ММС. Минути по-късно битките на кортовете започнаха, а драмите и красивите моменти бяха идентични с тези на провеждащия се по същото време в Париж "Ролан Гарос". При мъжете започнаха 24 двойки, а при дамите 6. Сред участниците в турнира тази година са проф. Генчо Начев, проф. Огнян Герджиков, Николай Божинов, Даниела Божинова, Калин Сърменов, Бойко Найденов, Радослав Деянов, Петър Михнев, Христина Балинска, Тихомир Тинчев, художничката Антоанет Тончева и още много приятели на "Стандарт". Сред гостите на откриването бе и Ваня Кастрева, началник на РИО София Град.

Четвъртфиналните срещи са по-късно днес, а полуфиналите са утре от 10,00 ч. Финалните срещи при мъжете и жените ще са от 11,00 ч, като призьорите ще получат купите на "Стандарт" и Българска федерация тенис.

Генерален спонсор на турнира тази година е FIBANK от където зарадваха всички участници с атрактивни подаръци. Топките с които се играе по традиция са HEAD Pro с които се играе и на Турнира на шампионките в София. За радост на всички от Порше България бяха докарали два последни модела Ауди Q5 и Q7, които всички имаха шанс да тестват и да оценят по достойнство. Жегата бе посрещната с вода "Девин", а застраховките на участниците бяха осигурени от ЗД "Евроинс" АД. Подкрепа оказаха и от млечна компания "Милки" и строителна компания "Теразит".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай