Нов живот за Юксел Кадриев. Пищна сватба

Най-щастливият миг в живота на всеки баща очаква топновинаря. Предстои да види в бяла рокля единствената си дъщеря.

Нов живот за Юксел Кадриев. Пищна сватба | StandartNews.com

Ревнивият и строг баща държал да се увери в сериозните намерения на избраника. Кадриев гласувал доверие на момчето и пускал дъщеря си да пътувана романтични пътешествия в страната, но тя все още съжителства с баща си, съобщи novini.bg, цитирано от "Хотарена".

Габриела е завършила училище през 2020. Веднага започнала следване в НБУ. Докато бе тийнейджърка, баща й имаше проблеми с опърничавия й нрав и не криеше, че щерка му минавала през тежък пубертет.

По време на гимназията, Габи била увлечена от фолкаджийският имидж, сложила си филъри в устните, направила си татуировки и публикувала провокативни снимки. 

Но откато била студентка, била изключително отговорна, отнасяла се към образованието сериозно, и била отдадена на момчето до себе си. Проблемите в тийнейджьрските и години и бунтовете, които правила, дошли най-вече заради тежкия развод между родителите й.

Новинарят и бившата му сапруга са били в изключително лоши отношения и са се съдили за правата върху Габриела. 

В крайна сметка съдът отреди тя да остане при татко си. По-късно майка й замина в Босна и Херцеговина, където се омъжи повторно за настоящия си съпруг Янош Пасло.

Покрай абитуриентския бал на Габи, Бонка и Юксел успяха да стопят ледовете и да заровят томахавките. По няколко пъти в годината щерка им гостува в дома на майка си в Босна, защото Бойка рядко се връща в родината. Тя е приела двете деца на съпруг №2 за свои и дори наскоро се похвали, че е станала баба макар първородното внуче във фамилията на Янош да не е неин биологичен наследник.

50-годишният Юксел, за разлика от бившата си, е потаен в личния си живот и не издава дали има жена до себе си. Известно е, че той споделя един покрив с майка си и дъщеря си, а там гостувал и кандидат-зетят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай