ГЕРБ в Кърджали: Където има страх, няма Европа

ГЕРБ в Кърджали: Където има страх, няма Европа | StandartNews.com

Кърджали. Където има страх, няма Европа. България има само един път и той не е лесен. Този път включва всички заедно да работим повече, за да има резултат. Този път не минава през отмъщението, а през повече труд и вяра. Нямаме никакво време за губене, защото светът се движи, а ние не бива да стоим на едно място и да пропускаме възможности. Това заяви в Кърджали на заключителен митинг- концерт водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев.

"Гласувайте без страх, защото ГЕРБ носи европейската ориентация на България!", призова своите земляци Владимир Уручев. Пред стотиците симпатизанти на партия ГЕРБ на площад "Освобождение" Мария Габриел подчерта, че е много важно да се гласува на 25 май, защото ГЕРБ е гарант за европейското бъдеще."Само при висока активност гласът ни ще бъде чут за силна България и силна Европа, а ние имаме резултати от печелене на проекти и визия за бъдещето на младите хора", подчерта Габриел.

Кандидат -депутатът за ЕП Асим Адемов призова да се гласува с бюлетина №18, защото единствената алтернатива на Движението в смесените райони е ГЕРБ. На предизборния митинг зам.-председателят на партията и ръководител на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов заяви, че за една година страхът се е върнал отново в Кърджали.

"ГЕРБ е единствената алтернатива на днешното статукво. А нашите кандидати за ЕП, нашият отбор е многообразие от професионалисти, възрасти и етноси. България е силна, когато сме заедно. На вота всичко зависи от всеки един от нас. Само чрез по-голямата избирателна активност можем да привостоим срещу задкулисието и страха", заяви Цветанов.

„На тези избори трябва да се ориентираме дали да бъдем в Европа или в Азия. Тук сме, защото искаме България да я бъде и отново Кърджали да бъде част от България. Никой няма право да насажда омраза. Затова бъдете бунтари и гласувате на 25 май, защото този отбор ще ви защитава достойно в Европа", призова народната представителка и областен лидер на ГЕРБ Кърджали Цвета Караянчева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай