Лили пропя на френски

Еврокомисарят Кристалина Георгиева уважи примата с огромен букет

Лили пропя на френски | StandartNews.com

Брюксел. Препълнена зала на крака и екзалтирана публика посрещнаха Лили Иванова в Брюксел. Примата и бендът й изнесоха концерт преди ден в центъра Culturel & Congres de Woluwe Saint Pierre. Ревностни почитатели се стекоха от цяла Западна Европа заради концерта. Сред много букети във фоайето на залата се преплитаха разговори на български, френски, немски, английски и руски. Еврокомисарят Кристалина Георгиева беше сред вип гостите в залата. "Лили Иванова, концерт в Брюксел - колко много талант, енергия и себераздаване!", сподели тя по-късно на Фейсбук страницата си. След концерта тя дари на Лили огромен и красив букет.

Спектакълът продължи 90 минути, а след всяка песен публиката избухваше в разтърсващи аплодисменти. Развя се и националният трибагреник. На лиричните изпълнения като "Покруса", "Искам те", "Ела" в залата настъпваше пълна тишина. Концертът не мина и без сълзи.

"Поздравявам публиката си и й казвам, че пея с удоволствие за нея и тази вечер ще се постарая. Ако аз съм нещо и имам успех, то ги дължа, освен на моите автори, и на вас. Публиката е тази, която ме е направи такава, каквато съм. Обичам ви и ви благодаря!", сподели Лили Иванова.

Безапелационно бе посрещнато изпълнението на френската песен Au nom de la foi, написана специално за нея от композитора Кристиян Хол и по текст на Стефан Шапел като поздрав към всички франкофони в залата.
Купища букети, прегръдки и целувки затрупаха примата накрая на концерта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай