Неделя,

Дни на отворените врати в СУ „Св. Кл. Охридски“

От: Администратор -
1075
Дни на отворените врати в СУ „Св. Кл. Охридски“
A
A
A

София. От 28 до 30 април от 10.00 до 18.00 часа ще се състоят Дни на отворените врати в Софийския университет „Св. Кл. Охридски". Това съобщиха от висшето учебно заведение. Целта на събитието е да запознае кандидат-студентите с възможностите на университета. То се организира от Студентските съвети на факултетите и от Студентския съвет на СУ.

Дните на отворените врати ще се състоят в Ректората на Софийския университет. Желаещите да присъстват ще могат да се запознаят с възможностите за кандидатстване, различните специалности и предмети, които се изучават и друга полезна за тях информация.

Представители на Алма матер ще отговарят на запитванията на бъдещите студенти, ще разясняват как се формира бала за дадена специалност и ще показват материалната база на университета.

В поредното издание на Рейтинговата класация на висшите училища в България Софийският университет заема водещо място във всички професионални направления, в които обучава студенти, и е единственото българско висше училище, което намира място в престижни международни класации, обясняват от СУ.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички