Звезди топят козунаци

Захари Бахаров тича по пътечка, Евелина Борисова върти педали в нарочна поличка

Звезди топят козунаци | StandartNews.com

София. След козуначено-агнешките вакханалии настъпи времето на равносметката. Кулинарните наслади остават в графа "забранено" до следващите празници. Дотогава ще има тичане, скачане и топене на тестени изкушения, старателно осукани около талията, корема, ханша, бедрата. А слънцето припича и плажовете зоват. Целулитът обаче няма как да бъде скрит от банските одежди.

Захари Бахаров, който в "Спанак с картофи" се разхожда почти през цялото време по шорти, защото играе футболен съдия, поддържа суперформа на пътечката. Иво Андонов от "Под прикритие" обаче тича, наконтен със специални неопренови хипокси костюми. Снимките на последния сезон ще започнат най-рано след два месеца, но Захари, който неотдавна стана и женски татко, е решил да бъде постоянно в желязна форма. Стефания Колева, Ирина Флорин и Калин Вельов също са сред звездите, които са фенове на космическата терапия, лансирана на родна земя от Евелина Борисова. Важно е максималното стимулиране на кръвната циркулация в най-проблемните зони, редуването на вакуума с компресия, транспортът на мастните киселини и използването им като източник на енергия за мускулите. Вградените в костюмите 400 барокамери сменят налягането и еластичните влакна в кожата се тонизират.

Хипокси стратегията е на австриеца д-р Норберт Егер, който я дефинира през 1997-ма. Това се случва, докато той работи върху космически технологии. Тогава стига до извода, че редуването на вакуум и налягане по време на леки тренировки води до топенето на мастните депа. А научните изследвания доказват, че най-успешните оръжия в битката с целулита са три - здравословното и балансирано хранене, редовното умерено физическо натоварване и процедурите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай