Женска схватка в битка за лидерство в Hell’s Kitchen

Отборите ще се тресат от емоции, а успехът ще е залог за оставане в състезанието

Женска схватка в битка за лидерство в Hell’s Kitchen | StandartNews.com

Тази вечер от 21:00 часа по по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на световното кулинарно състезание ще проследят титанична битка за лидерство между „красавиците“ и „лелките“ в Кухнята на Ада. Емоцията ще ескалира взривоопасно и ще разтърси червената зона в Hell’s Kitchen така, че тътенът ще отеква дълго. Войната на поколенията, започнала още в началото на шоуто, този път ще придобие друга окраска и жените не само ще се надпреварват коя е по-красива, по-умна и по-добър готвач, но и дали владее кода на честта в кухнята.

В миналия епизод видяхме какво може да постигне дългоочакваното одобрение на шеф Виктор Ангелов и как една похвала предизвиква лавина от емоции в  женските сърца. Перфектната паста карбонара събра сериозен гняв срещу Галя, която обяви, че всички й завиждат. Съотборничките й се оказаха не особено доволни от вниманието на шефа към нея, защото ревността роди обединение в червения отбор, но този път всички срещу Галя. Сините завършиха вечерта с един номиниран – Мишо, който дори и Гери не успя да спаси с уроците си как се приготвя леща с любов. Кой ще се изправи срещу него в дуел за оставане Hell’s Kitchen България ще разберем довечера в новия епизод на Кухнята на Ада.

Шеф Виктор Ангелов ще предизвика отборния дух на своите готвачи с урок по доверие и партньорство  - качества абсолютно задължителни във всяка професионална кухня. Сини и червени ще се състезават в кулинарното предизвикателство по двойки, така че ясно да се открои кой колко струва в кухнята. Едно е ясно - влюбените гълъбчета ще трябва пак да доказват кой е по-добрият както във валса, така и пред печката, но поуките от състезанието ще са ключови и за двата отбора.

Поръчките в ресторанта ще донесат изненади в синия отбор и война в червения. Жените ще се „хванат за косите“ почти в буквален смисъл и ще поставят под въпрос финала на вечерта. Шеф Ангелов ще предприеме извънредни мерки, които да укротят женските емоции и да провокират въпроси за мотивация, приоритет, отдаденост, но с каква успеваемост? Кухнята в червено ще бъде нажежена до алено от емоции, обвинения в комплекси, скатаване и бягане от отговорност. Отборът ще се тресе от титанични конфликти, а финалът на вечерта ще е залог за оставане в Hell’s Kitchen България. Сините ще демонстирарат привидна хармония, че даже и спокойствие на готвачи, които са врели и кипели в кухнята и могат да се справят с всяко предизвикателство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай