Всички говорят за котката на Павел. Струва 50 000 долара ВИДЕО

Мрежата полудя

Всички говорят за котката на Павел. Струва 50 000 долара ВИДЕО | StandartNews.com

Павел, по-известната половинка от дуета "Павел и Венци Венц" изненада много феновете си тези дни, показвайки най-новия член на семейството си. Става дума за интересна порода котка, която повече наподобява рис, пише БЛИЦ.

Татуираният изпълнител и приятелката му Кристина Нгуен умилиха мрежата с кадрите, на които се вижда как си играят с красивото четириного, което видимо се радва на компанията им.

Котката от порода Савана е уникална. Тя не само най-голямата, но и най-скъпата порода котки. Тя е хибрид между африкански сервал и домашна котка. На тегло Савана може да надвиши 20 кг и височина – 60 см. Отличителни черти на савана: дълги крака, удължено стройно тяло, големи уши, наследени от дивите си предци, както и дебела, пъстра козина. Саваните са известни с високото си ниво на интелигентност, спокойния характер, любопитството и активността. Поради изключително трудното развъждане в домашни условия цената им е около 20 000 долара, но може да стигне и 50 000. В същото време е забранена в няколко щата в Америка, тъй като все още не е призната от много световни организации.

Какви пари е дал Павел е дал такава сума или е успял да се споразумее за далеч по-малко пари, не става ясно.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай