Петък,

Влязохме в Коридора на затъмнението. Какво ни чака?

От: Стандарт -
5126
Влязохме в Коридора на затъмнението. Какво ни чака?
A
A
A
  • Забравете конфликтите, не планирайте пътувания и сватби
  • Изхвърлете старите неща, слушайте сърцето, не мозъка

От 19 ноември до 4 декември ни чака последното небесно изпитания за годината, а именно - Коридор на затъмнението.В астрологията това е изключително опасен коридор от време, който поставя на изпитание всеки от нас.Нещо повече, в Коридора на затъмнението е заложена програма за 18 години напред. Всяко наше действие, всяка грешка остава с нас почти две десетилетия и само след 18 години ще имаме възможност да ги поправим.Така че, следващите две седмици внимавайте -

програмирате живота си за 18 години напред

Всъщност, оттук и друго име за този Коридор на затъмненията - кармично.Това е период между съседни затъмнения, слънчеви и лунни, които следват в кратък отрязък на време.Настоящият коридор е между две затъмнения - започва с частично лунно затъмнение на 19 ноември 2021 от 11:57 часа, по време на пълнолуние и завършва с пълно слънчево затъмнение на 4 декември в 10:43 часа.Коридорът на затъмнението е особено важен, защото се превръща в своеобразен катализатор, който стартира важни промени в човешкия живот. През целия период обаче Вселената ще ни изпраща знаци и улики и ако правилно тълкуваме, можем да извлечем много ползи.Не учудвайте, ако по време на кармичното затъмнение преобладават кавгите, служебните конфликти, недоразуменията в личния живот.Най-важното през периода е да сме предпазливи и да не предприемаме действия, които биха се върнали като бумеранг върху нас.

Какво не трябва да правим?

 -да действаме спонтанно и неразумно, без да изчисляваме възможните последици от всяка сериозна стъпка,- да участваме в конфликти, дори при такива, които включват справедлива кауза,- да вземаме пари назаем, да правим ипотека и дългове - може да бъде много трудно да се изпълнят задълженията,- да планираме пътувания,- да планираме сватби и кръщенета, още повече, че сме в коледни пости,- да правим хирургични операции.

Какво да правим?

- да простим на хората, които сме наранили,- да се отървем от гнева,- по почистим къщата от стари и ненужни вещи - те привличат отрицателната енергия.- да се обърнем към хобито си,- да внесем ред и порядък в бизнеса. Слънцето и Луната благоприятстват търпеливите и прилежни хора, които систематично вървят към целта си,- да обърнем поглед към благотворителност- особено тези с "кармични дългове".

И така, коридорът на затъмненията ви дава възможност да прогоните всички негативни емоции от себе си, да не се карате с никого, да не се кълнете в нищо и да останете спокойни.За да се случи това - слушате много внимателно вътрешния си глас и действайте не толкова от главата, колкото от тялото. Така стъпка по стъпка ще стигнете до желания резултат.Всичко това ще ви помогне, за да се подготвите за идващата година на Черния воден Тигър.

 

Черният воден тигър

В началото на февруари Тигърът ще замени Бика, Тигърът е едно от свещените животни. Той е много предпазлив. Това е животно, което може да се скрие, да се притаи и в най-неочаквания момент да направи решаващия скок и да хване плячката. И ако пренесем тези качества в нашия живот, ще осмислим и какви събития ни очакват.В кариерата и финансите през 2022-а е важно неотстъпно да вървим към поставените цели, да бъдем максимално активни и да действаме устремено, защото тази година няма прости никакви съмнения или колебания.Най-много ще спечелят хората, които се стремят всякакъв вид постижения и за които е важен финансовият комфорт - да не станат плячка на друг, по-голям тигър.Още отсега астролозите съветват всички големи инвестиции да се правят до април 2022 година, защото след това започва период на нестабилност.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички