Вироглав даскал взриви ефира с думи за Стоичков

Динко спечели сърцата на много зрители

Вироглав даскал взриви ефира с думи за Стоичков | StandartNews.com

Голямо шоу бе направено от интересен участник в култова наша игра.

Учителят по физическо възпитание Динко Кумбаров от село Кочан, Благоевградско, изби рибата в „Сделка или не“. Той си тръгна с 5000 лева, но не с това влезе в историята на предаването. Там такава сума са печелили не един и двама, имало е, разбира се, и доста по-големи печалби.

Динко грабна сърцата на зрителите с няколко факта. Беше твърд и непоклатим в тактиката си, която беше избрал. Следва я до самия край, не се изкуши на никакви оферти от страна на Банкера.

Динко през цялото време свързваше номерата на кутиите с номерата футболните ни национали от световното първенство в САЩ. Винаги, когато посочваше някоя кутия, участникът споменаваше кой е носил въпросния номер на фланелката си по време на най-великия за България Мондиал. Динко извади картичка на Трифон Иванов,  когато посочи кутията с №3, и почете паметта му. Пожела успех на Петър Хубчев в борбата с тежката болест.  Каза хубави думи за останалите ни герои. Включително и за резервите, както и за тези, които не записаха и минути на световните финали.

В края на играта Банкера пак му предложи оферта – 4200 лева. Динко обаче мощно отсече: „За нищо на света няма да предам Христо Стоичков срещу 4200 лева!“.

На финалната права, когато станаха две кутии, той пак отказа размяна. Когато се стигна до сюблимния момент в предаването, в любимата кутия  на Динко с №8 се оказаха 5000 лева, а в другата – само 2 лева.

Щастливият даскал направи кълбо напред в центъра на студиото, след което победоносно се здрависа с всички останали участници.

Всъщност, още в началото на предаването участникът призна пред водещия Ненчо Балабанов, че 5000 лева ще го задоволят, въпреки че не това е целта да идването му. 

Впоследствие в социалните мрежи плъзнаха какви ли не емоционални коментари за Динко. Повечето го приветстват заради симпатиите му към Христо Стоичков.

„Браво, Динко, ти оставаш завинаги в червените сърца на България“, пишат запалянковци и зрители на предаването. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай