Понеделник,

Венера в Риби, ставаме по-весели и лекомислени

От: Азарей -
Венера в Риби, ставаме по-весели и лекомислени
A
A
A

Вчера в 15:13 ч планетата Венера се гмурна в зодиакалния знак Риби.

Ще бъдете по-състрадателни и отзивчиви към всеки, който има нужда от помощ, било морална или материална. Ще сте весели, с добро настроение, лесно ще се справяте с хората, но понякога ще ви липсва ентусиазъм.

Въображението ви ще се обогати с нови хоризонти. Вашият интуитивен и чувствителен ум ще се насочи към дейности, които са в полза на обществото, на цялото. Ще проявите вкус за хубави картини, музика, вътрешна декорация, дрехи и орнаменти.

Има вероятност да се увличате в показност, държейки на формата и на церемонията. Има вероятност да проявите лекомислие, от което ще следва и вероятността да се окажете в две любовни връзки или с две професионални поприща. Ще ви привличат тайните романтични срещи и приключения. Ще се благоприятстват работите с чужденци. Може да планирате или мечтаете все пак за пътувания в чужбина. За мечтите няма граници!

Духовните ви стремежи ще са облагодетелствани. Ще откривате дълбока красота при докосване до различни езотерични и окултни учения. Желанието ви да останете насаме ще е продиктувано от стремежа ви за намиране на спокойствие и хармония. Фантазията ви се усилва и започвате да усещате интуитивно величието на Майката ПриРода. Енергията край вас ще ви подтиква да търсите красивото, нежното и балансирано битие. Нещо ново започва да напъпва у вас.

Все пак идва пролет!  

 

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички