Понеделник,

Вдовицата на Димо от P.I.F в шок. Причината

От: Редактор -
1468
Вдовицата на Димо от P.I.F в шок. Причината
A
A
A

Последният лайф на "Капките" донесе много емоции на зрителите и участниците в шоуто. Причината беше, че Дарин Ангелов пресъздаде най-силната емоция, като влезе в кожата на незабравимия Димо с изпълнението на песента му „Приказка“. Превъплъщението му донесе и втора поредна победа, а дългите аплодисменти от цялата, изправена на крака зала, бяха и в памет на Димо.

„Благодаря нa Дарин Ангелов, че видях отново Димо на сцената! Блестящ беше.” Това само промълви съпругата на Димо Стоянов от група P.I.F. Любомира Пиперова, която ден след изпълнението на актьора Дарин Ангелов в „Като две капки вода“ още не може да сдържа сълзите си при спомена за преживяното в шоуто.

„Беше страхотен момент“, благодарна е Любомира Пиперова, която от две години насам сама отглежда двете дечица от музиканта, трагично починал от коронавирусно заболяване.

На мястото на музикантите от P.I.F., които гледаха изпълнението от публиката, на инструментите на сцената до Дарин застанаха Маги Халваджиян, Етиен Леви и водещият Герасим Георгиев-Геро, пише „България Днес“.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com