Възрастта между партньорите, която гарантира раздяла

Отговорите от експерти

Възрастта между партньорите, която гарантира раздяла | StandartNews.com

Сигурно се питате дали разликата във възрастта между вас и партньора ви има значение.

Съдбата на връзките с голяма възрастова разлика между партньорите не е особено обнадеждаваща, предаде NOVA.

Ако разликата е до 5 години, има малка вероятност за раздяла. Ако обаче един от партньорите е по-голям с 10 години, процентът за раздяла скача на 39. При 20 години разлика между двамата влюбени вероятността да се разделят става 95 процента.

Макар статистката на експертите да е вярна, те казват, че разликата не е най-важното. За здрави романтични чувства и разбирателство, според тях, са важни моногамните отношения във връзката. Те посочват още, че перфектната рецепта за отлична любов разкрива, че най-добрата разлика е 1 година.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
Някой
преди 3 месеца

Всички експерти могат да вървят на....! Всичко е толкова индивидуално. Кои са те, че да казват колко години разлика били най-добре за дадена връзка?! А бе я у лево!

Откажи
Еди кой си
преди 3 месеца

Прав си братле

Откажи
Ник
преди 3 месеца

Ха кои са тия експерти, по какво са експерти, как са стигнали до тия заключения и имали наблюдения и върху колко двойки са направени. В коя държава са правени изследвания и от коя държава са тия експерти. Има още стотици въпроси относно истенноста на това което сте написали. И като знаем, че журналист= на мошеник ще пренебрегнем простотията която сте написали. И ще задам един въпрос. Колко процента от здравите двойки които живея дълги години щастлив съвместен живот има разлика под 5 години. Некадърници.

Откажи
Тодор
преди 3 месеца

Като бях студент, пети, шести курс, почти всички се изпоженихме за колежки. Разлика - 2 години. До десетина години повечето се изпоразведохме. Е?

Откажи
Наблюдател
преди 3 месеца

20 години разлика между Синди и Ричард Гиър. Разведоха се.

Откажи
За разликите
преди 3 месеца

Експертите явно живеят доста ограничен живот. Много по-; големи разлики са гаранция за по- силна отдаденост и по- силни чувства. Хората имат от по четиридесет години разлика и по света и у нас и са заедно от по двадесет години вече. Всичко друго е да се опитват да вкарат хората в калъпи под общ знаменател и да ги карат да виждат света като коне с капаци. Колкото по- трудна е една връзка, включително колкото повече неразбирателство срещне заради възрастовата разлика, толкова повече това я закалява като стомана. Експертите явно са експерти по тъпи предположения.

Откажи
Невена Митева
преди 3 месеца

Значение има любовта и разбирателството, всичко в живота е частен случай.

Откажи