Целувките на Клуни

Бивше гадже възпява романтиката на Джордж

Целувките на Клуни | StandartNews.com

Лос Анджелис. Силата на Джордж Клуни се оказва в целувките. Секссимволът на Холивуд, който подкосява краката на жените по цял свят, е царят на нежните милувки. Тяхната техника превъзхождала дори романтиката на любовните воаяжи и ефекта на скъпите подаръци.

Всичко това разкрива водещата на риалити шоуто "Браво" Карол Редзиуил, която е била привилегирована да опита от специалитетите на Джордж в леглото. Освен че е награждаван журналист, тя е излизала и с най-горещия мъж на земята, пише perezhilton.com. Всъщност цялата интрига се разплете от намеците на приказлива колежка. "Погледнете дупето на Карол. Нищо чудно, че Джордж Клуни излиза цяла година с нея". По-късно самата водеща написа в туитъра си: "Не споделям неща от личния си живот, но ако все пак трябва да кажа нещо, то Клуни е много добър в целувките." В момента водещата си е намерила негова по-млада версия - музиканта Рюс Ъруин, който свири с "Аеросмит", Стинг, Браян Адамс.

Клуни има още един трик в свалките. Актьорът, който твърдо е заявил, че едва ли ще се ожени отново някога, има специални романтични кътчета в имението си край езерото Комо. Елизабета Каналис, Лиса Сноудън и настоящата му изгора Стейси Киблър обожават и яхтата му. Джордж дори споделя, че няма да се захване с политика именно заради любовните си навици. "А и съм спал с твърде много момичета и като млад прекалявах с тревите. Това е истината. Правил съм какво ли не. Веднъж дори изпих водата от бонга".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай