Три нови двойки в хайлайфа

Гена в романс с колега, Ути - с готвачка, а Ивайла - с милионер

Три нови двойки в хайлайфа | StandartNews.com

София. Три нови известни двойки завъртяха любов през март, отсякоха светските хроникьори. Гена Трайкова имала нов мъж до себе си - репортера и неин колега Иван Георгиев. Папараци проследили двамата, докато пътешествали из Солун.

Двойката с десет години разлика седнала в ресторант в центъра и си поръчали салата и риба. Държали се за ръце и си шепнели. Говори се, че са заедно от началото на годината и вече живеят на семейни начала. Другият телевизионен образ с нова любов е Ути Бъчваров. Баш майсторът на гозбите си намерил половинка, която също е печен кулинар. Актьорът, станал известен като водещ на "Вкусно", ревниво я криел и не допускал никой да рови из личния му живот. Наскоро фотографи ги изловили пред дома им и той люто се разгневил.

Третата звезда, която се впусна в пролетна авантюра, е Ивайла Бакалова. Красавицата се отдала на любов и лукс с италиански милионер и затова отблъсвала свалките на ММА боеца Георги в "Къртицата", смятат в светските среди. Освен всичко мачото от Ботуша бил особено ревнив - имал агенти у нас, следял шоуто и искал да му превеждат всичко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай