Топастролозите на света: 2022 слага началото на нова ера

Идват кардинални промени и в геополитиката, глобалното затопляне ще събуди нов вирус

Топастролозите на света: 2022 слага началото на нова ера | StandartNews.com
  • Идват кардинални промени и в геополитиката, глобалното затопляне ще събуди нов вирус
  • Важни събития ще изменят хода на човечеството

Най-големите гадатели и астролози на планетата този път са единодушни: чака ни преломна 2022 година, която ще запомним завинаги. Всички те очакват през идните 12 месеца да се случат важни събития, които ще изменят хода на човечеството и ще поставят началото на нов период от развитието му.

По отношение на пандемията някои са на мнение, че тя ще приключи, но други са песимисти: смятат, че краят й ще е през 2024 г. Повечето прогнози са за обедняване на населението и кардинални промени в геополитиката.

Предсказанията на Ванга

* Глобално откритие

Гадателката казва, че през 2022 година ще сме свидетели на важно откритие, което ще позволи на човечеството да направи крачка напред. Твърди се, че тя има предвид разработки в областта на термоядрените изследвания.

* Парите

Ванга смята, че парите окончателно ще прескочат от материалния във виртуалния свят. Едни тълкуват изказването й като край на кеша, други - като бум на криптовалутите.

* Междурелигиозни конфликти

Ванга прогнозира сериозни кофликти на етническа основа, но не смята, че те ще доведат до въоръжен сблъсък.

* Геополитическо напрежение

Гадателката очаква сериозно напрежение между Изтока и Запада, което ще отшуми едва след 2023 година.

* Вирус от Сибир

Тя твърди, че глобалното затопляне ще отключи нов вирус в досега замръзналата територия на Сибир и това ще донесе нова смърт.

* Съдбовна дата

2 февруари 2022 година ще е съдбовна дата, на която ще се случи нещо плашещо. Описва го като дракон, от чийто очи текат огнени сълзи. Твърди се, че Ванга има предвид Китай, който ще покаже силата си на света.

 

Предсказанията на Павел Глоба

Най-известният астролог в Русия твърди, че 2022 година ще продължи събитията, които са започнали през последните три години. 

* Икономическа криза

Той прогнозира, че кризата ще продължи и ще предизвика кардинална промяна на установения от години модел. Твърди още, че промените ще касаят международните отношения, като тези между няколко държави сериозно ще се променят.

* Пандемията

Според Глоба коронавирусът няма да отслабне, а ще продължи да ни тормози до 2024 година.

 

Предсказанията на Едгар Кейси

Най-известният американски гадател направи няколко сензационни прогнози за 2022-а. 

* Нова ера

2022 година ще е началото на нова ера, ще отбележи старта на период на развитие на благосъстоянието. Това обаче ще коства много повече труд и усилия на хората, за да се справят с новите предизвикателства.

* Ново оръжие

Според Кейси следващата година ще се запомни с изобретяването на ново оръжие, което ще бъде използвано само веднъж и завинаги ще промени външния вид на планетата.

 

 

Предсказанията на Нострадамус

В предсказанията му също е отделено особено място на Сибир. За разлика от Ванга обаче той твърди, че районът ще се превърне в център на мира. 

* Преселение на народите

* Ясновидецът казва, че това преселение няма да е като в миналото.
Причината ще е изобретяването на оръжие с огромен мащаб, което не само може да отрови хората, но и цялата планета.

* Безсмъртни роботи

Нострадамус предсказал още за 2021 година огромен скок в разработките по линия на изкуствения интелект. За 2022 година той вижда появата на „бесмъртни роботи“.

* Смъртта на Ким Чен Ун

Смята се, че Нострадамус е предсказал смъртта на азиатски диктатор, за когото се твърди, че е севернокорейският лидер Ким Чен Ун. Според прогнозата на Нострадамус, внезапната смърт ще измени съществено Северна Корея и пред света ще се появи нов наследник.

 

Предсказанията на Вера Лион

Най-известната казахсканска пророчица твърди, че ни очакват много геополитически турбуленции. 

* Китай става свръхдържава

Пророчицата смята, че независимо от икономическия разцвет на Китай, на политическия фронт нищо добро не ни чака. Тя вижда силно влошаване на отношенията между Китай и Америка и не изключва въоръжен конфликт.

* Разпад на ЕС

Вера Лион смята, че политическият разлом в Стария континент е толкова силен, че ЕС едва ли ще бъде удържан в сеганшния му вид.

* Украйна ще бъде ябълката на раздора

Твърди, че Русия я чакат много сериозни препятствия, но няма да загуби позициите си. Смята, че Донбас няма да да е част от Украйна.

* Екологичната бобма цъка

Според нея чакат ни стийни бедствия и катаклизми: вулкани, топене на ледници, наводнения, пожари, земетресения и урагани. 2022 година може да бъде най-страшната за човечеството. Вера обаче казва, че в края на годината всичко ще се успокои.

 

Предсказанията на  Влад Рос 

Най-известният украински астролог Влад Рос също даде прогнозата си, като припомни, че на 21 декември 2020 г. Сатурн се съедини с Юпитер и това отбеляза началото на новата ера – на Водолея, която ще продължи през следващите 200 години. Той твърди, че Водолеят е източноевропейска територия и затова в Украйна, Беларус и Русия ще има кардинални промени.

* Претенции за Крим ще има Турция

Рос казва, че може да се очаква голямо напрежение около Крим. По отношение на конфликта в Украйна той смята, че няма да завърши, докато Путин е на власт. В Беларус Рос предрича икономически упадък, който ще влоши живота на хората там. За Украйна смята, че идва икономическо оживление, което започва през 2022 година и ще трае поне 10 години, гривната ще се стабилизира, а много нови инвеститори ще се появят в страната.

* Годината е идеална за брак

Рос твърди, че всяка година може да се нарече добра, ако затъмненията – слънчеви и лунни, не са повече от 4. През 2020 година те бяха 6, а през 2021 - 4. Идната година те отново са четири. Нумерологията на 2022 показва числото 6, което е свързано с любовта, семейството, красотата и творчеството. Затова и годината е идеална за романтични отношения, встъпване в брак и увеличаване на семейството.

* Пандемията приключва

Според Влад Рос 2022 година ще е последната за пандемията, постепенно светът ще се отърси от тази ужасна болест.

 

Вижте всички Новини от деня

Четете вестник Стандарт онлайн безплатно до 31.01.22 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай