Том Ханкс: Няма да платя $28 млн. на Безос за минути в Космоса

Бих се впуснал в подобно приключение, ако полетът е  безплатен, само „за да изпитам радостта да се преструвам на милиардер“, казва актьорът

Том Ханкс: Няма да платя $28 млн. на Безос за  минути в Космоса | StandartNews.com

Носителят на „Оскар“ Том Ханкс отведе милиони зрители на незабравими пътешествия в космоса благодарение на ролите си в „Аполо 13“ и „Облакът атлас“. Когато обаче Джеф Безос му предлага да преживее това в действителност, като се качи на борда на ракетата „Ню Шепърд“ на Blue Origin, 65-годишният актьор отказва.

Ханкс коментира ситуацията в предаването на Джими Кимъл, в което водещият го пита дали Джеф Безос, основателят на Blue Origin, му е предложил да се качи на борда на „Ню Шепърд“.

„Е, да, но ако си платя. – казва Ханкс. – Нещата при мен са добре Джими, добре са, но нямам намерение да платя 28 млн. долара.“

В случая Ханкс вероятно говори за търга, който бе проведен по-рано – в него участниците трябваше да наддават за място в първия пилотиран полет на Blue Origin.

Впоследствие Ханкс решава дори да „симулира“ пътешествието в космоса. По време на телевизионното предаване той се обляга назад в своето кресло, отваря широко очи, взира се в тавана и започва да се тресе неконтролируемо – „Това ви очаква 4 минути, след което ще се реете в безтегловност“.

"Не ми трябва да платя 28 милион за това нещо. Мога да го направя и тук"

Ханкс допълни с ирония, че би се впуснал в подобно приключение, ако полетът е  безплатен, само „за да изпитам радостта да се преструвам на милиардер“.

Източник: Gizmodo

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай