Тита изгони гаджето, кой ще влезе в любовното й гнездо

Каква точно е причината за раздялата между MMA боеца и надарената хубавица

Тита изгони гаджето, кой ще влезе в любовното й гнездо | StandartNews.com

Музикалната звезда Тита скъса с гаджето си Недко, съобщава HotArena. Пищната попизпълнителка е зарязала MMA боеца, когото наричат българския Конър Макгрегър.

Крахът на връзката на Тита и мускулестия мачо настъпва преди седмици. За раздялата между двамата се заговори и по време на рождения ден на красавицата. Тогава Тита празнува по женски и не получи специална изненада от любимия си Недко. Малко по-късно тя премахна всички общи снимки с мъжагата в социалните мрежи. Недко  направи същото.

Каква точно е причината за раздялата между MMA боеца и надарената хубавица, двамата мълчат.

Според клюкари русото изкушение слага край на връзката си с MMA боеца.  Недко постоянно я ревнувал и не я оставял на мира. Накрая на Тита й писва. Тя иска свобода, която с Недко, за съжаление не получава, и слага край.

Това е поредната връзка на изпълнителката на „Антилопа“, в която не се стига до годеж. Певицата и Недко бяха заедно няколко години и всички очакваха да не са просто гаджета, а да предприемат следващата стъпка. Двойката дори бе свила любовно гнездо.

Преди да се залюби с Недко, Тита имаш авантюра с младеж на име Виторио. Любовта между двамата пламва още докато са ученици. Запознават се в родната Силистра. Тита се мести в София заради кариерата си, а гаджето ѝ остава в родния си град. Докато са разделени един от друг връзката им остава в застой и сексапилната изпълнителка решава да скъса с Виторио.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай