"Тейк дет" се завръщат

Групата започва работа по нов албум

"Тейк дет" се завръщат | StandartNews.com

"Тейк дет" се завръщат, съобщи Гари Барлоу. Певецът обеща на милионите фенове, че групата ще се събере, за да започне работа за нов албум. Самият той е готов със соловата си продукция, която ще излезе на 27 ноември, съобщи Контактмюзик. Фронтменът на "Тейк дет" не е издавал индивидуален албум от седем години, а сега е нарекъл този "Music Played By Humans". Меломаните вече са в еуфория от сингъла "Elita" , в който участват Майкъл Бубле и Себастиан Ятра. "Докато бяхме разделени, бях длъжен да направя нещо за себе си и за моята публика", коментира Гари Барлоу.

"Тейк дет" се изявяват като трио, откакто Роби Уилямс се посвети на самостоятелната си кариера през 1995 г. Освен Гари Барлоу в него останаха Марк Оуен и Хауърд Доналд. Те не са издавали албум от "Wonderland" през 2017 г.

Роби Уилямс разкри през май, че е написал нови песни за групата. Гари Барлоу също е изявен автор на песни - той има шест награди "Айвър Новело" от Британската академия на композиторите и текстописците. Роби Уилямс не е участвал в албум на "Тейк дет" от 2010 г., когато се включи в "Progress". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай