Тайният син на Чарлз III и Камила извади кирливите им ризи

2023 г. определено започва зле за британското кралско семейство

Тайният син на Чарлз III и Камила извади кирливите им ризи | StandartNews.com

На 23 януари тази година във Facebook Саймън Доранте-Дей се изказа и нападна Чарлз III и Камила Паркър-Боулс. Мъжът, който твърди, че е тайният син на кралската двойка, не се поколеба да ги обвини, че са "престъпници", предаде БГНЕС.

2023 г. определено започва зле за британското кралско семейство. Вината е и в изявленията на принц Хари, които накърняват перфектния имидж на клана Уиндзор. В мемоарите си херцогът на Съсекс рисува много яростен портрет на цялото си семейство и всички го приемат с разбиране.

Дори Джордж, Шарлот и Луи станаха обект на обвиненията на съпруга на Меган Маркъл, който се страхува за бъдещето на племенниците си. Но това не е всичко. От другата страна на земното кълбо има още един човек, който е недоволен от Уиндзорите: Саймън Доранте-Дей. От години австралиецът твърди, че е тайният син на Чарлз III и Камила Паркър-Боулс.

С предполагаеми доказателства той твърди, че биологичните му родители са го изоставили като бебе и че е бил приет от осиновителката си баба Уинифред, която е работила в кралското семейство.

За да скрие съществуването на този незаконен син, британското кралско семейство не се поколебава да го подложи на най-жестоки мъчения, за да заличи и най-малката физическа прилика с предполагаемите му родители. На тези твърдения никой от членовете на кралското семейство не е отговорил, въпреки многобройните искания за ДНК тест от страна на основната заинтересована страна.

Докато чака делото му да бъде решено, Саймън Доранте-Дей продължава да разгласява своята истина на страницата си във Facebook, където го следват хиляди последователи. А на 23 януари реши да атакува кралицата-консорт и нейния съпруг с отмъщение. В дълъг пост австралиецът обвинява кралската двойка, че са "престъпници".

"Имам законното право да преследвам това, което правя, въз основа на доказателствата, които съм получил (...) Искам справедливост за това, което съм преживял досега, и за това, което е преживяло семейството ми. Престъпниците Чарлз III и съпругата му, кралицата-консорт Камила, знаят на какви издевателства съм подложен, за да скрият истината, че съм техен биологичен син", заявява той, изпълнен с обида.

Оплаквайки се от годините на "манипулация, злоупотреба и лъжи", Саймън Доранте-Дей казва, че като дете е бил "насилван" да бъде човек, какъвто е "биологично".

"Нито крал Чарлз, нито съпругата му, кралицата-съпруга Камила, могат да върнат това, което е направено от тяхно име в моите очи", оплаква се той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай