Неделя,

Тайните на Цветанка Ризова. Къде ги разкриха

От: Редактор -
27152
Тайните на Цветанка Ризова. Къде ги разкриха
A
A
A

Цветанка Ризова направи любопитни лични признания пред Светослав Иванов.

"Кръстена съм на баба си - Цветанка. Много красива жена с бяла кожа, тъмни очи и тъмна коса." Това сподели в предаването "120 минути" Цветанка Ризова."Молбата към Бога е индивидуален акт. Що се отнася до политиците, не знам защо смятаме, че те трябва да ни донесат спасение. Признак за незрялост е това и неувереност в себе си.", смята журналистката, предаде Блиц.

"Като ученичка се срещнах с журналистиката - може би в 5-ти, 6-ти клас. Тогава се вдъхнових от Владимир Димитров - Майстора. Разбрах, че в кюстендилските села все още живеят героините на картините му и аз направих репортаж за тези баби.", разкри Ризова."Аз имам усещане кой мой гост колко носи.

Не всеки може да понесе агресия. Никога не съм с нагласата да смажа някой. Важно е да се задават въпроси и всеки сам да анализира. Ние журналистите не можем да вършим работата на обществото.", каза тя.

"Нямам гост, за който да не са ме питали "Ама ти защо го покани? Отношението към госта го прехвърлят и към водещия.", разкри журналистката.По случай именния ден на Цветанка Ризова от "120 минути" включиха поздрав от Васил Найденов, който е неин любим изпълнител. Той разкри, че тя е чудесна домакиня, често ходи ипее с него по участията му и нейният приятел също е много гласово надарен.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com