"Тату" се завръщат скарани

Фенове чакат нови провокации от скандалния дует

"Тату" се завръщат скарани | StandartNews.com

Скандалният дует "Тату" се завръща на музикалната сцена. Феновете на Юлия Волкова и Елена Катина тръпнат в очакване на нови провокации, но надеждите им май няма да се сбъднат. Рускините, които пробиха в началото на новия век, са готови с новата си песен - "Любов във всеки един момент", но нещата между тях не са толкова розови, колкото изглеждат на първо слушане.

Момичетата, които дълго се представяха за лесбийки, се разделиха през 2011 г. след сериозен скандал. Събраха се само за откриването на Олимпийските игри в Сочи. Именно там те са подписали договор за ново творческо сътрудничество. Само след седмица обаче отново се скарали ужасно, разказва режисьорката на клипа и авторката на текста Елена Кипер пред "Комсомолска правда". "Наивно си мислех, че сдобряването им е възможно. Не знам дали да се радвам или да плача, но ето това е последният хит на "Тату", казва Елена. В записа участват американецът Майк Томпкинс и руският рапър Лигалайз. Във видеото, което ще излезе през май, двете мацки ще играят ролята на купидони, които събират влюбени сърца. Интересното е, че те дори не искали да се срещат на снимачната площадка, така че екипът използвал кинаджийски трикове.

"Крайно време беше да разрушим старата илюзия за двете лесбийки и да поговорим за добре забравения призив към естествената любов", заяви още Елена Кипер. Дали обаче "Тату" ще просъществува въпреки новата си песен, още не се знае. Феновете се надяват, че евентуалният успех на парчето може да доведе до нови срещи и още проекти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай