Сватба в „Откраднат живот“

Велислав Павлов и Диана Димитрова са заснели най-дългата сцена в сериала

Сватба в „Откраднат живот“ | StandartNews.com

Десети сезон на „Откраднат живот“ ще започне със сватба. „Сценаристите надминаха себе си. Първите три серии за мен са най-изключителните от всичко, което ми се е случвало досега. С Велислав Павлов заснехме най-дългата ни сцена – четири страници с абсолютни амплитуди в емоциите“, разказа Диана Димитрова в „Събуди се“ по Нова телевизия. Както се знае, нейната героиня, д-р Зорница Огнянова, чака дете от гаджето си, д-р Марио Ковачев, с когото преди време трябваше да се женят, но тя избяга минути преди да си кажат „да“. Но дали двамата най-после ще станат съпрузи или актрисата хвърля „въдица“ към феновете, засега може само да се гадае.

Затова пък Филип Буков, който по сценарий играе подчинен на д-р Огнянова и досега често й правеше гадни номера, призна, че между персонажите им настъпва мир и разбирателство. „Д-р Хаджихристев вече гледа по различен начин на живота в „Света Анастасия“ – понатрупал е опит и не е чак толкова радикален в отношенията“, твърди наскоро завършилият Академията актьор. Той не крие, че е задължен на прочутите си колеги в сагата, които му помагат всеки път, когато започне да се лута за някои нюанси в образа си. „И Владо Пенев, и Емо Марков ми дават съвети, винаги съм готов да се уча“, искрен е Буков.

Диана Димитрова разкри, че скоро ще я видим и в два клипа – на Маргарита Хранова и на Стенли, ще започва работа и в следващия филм на Виктор Божинов. Засега обаче най-вече е на терена на „Откраднат живот“, където дефилират пред камерите с предпазни маски и костюми. „Чудя се как издържат лекарите, които наистина са на първа линия – със сигурност им е изключително тежко. Ние на третия час вече искаме да захвърлим маските, защото въздухът не достига“, откровена е Диана.                      

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай