За ужас на Митко Щерев! Супергрупата на Врабевски с шоу в Париж

Вокалист отново е Рони Ромеро

За ужас на Митко Щерев! Супергрупата на Врабевски с шоу в Париж | StandartNews.com

Българската група "Intelligent Music Project" с вокалист Рони Ромеро от легендарните "Rainbow" ще изнесат концерт на 27-ми март в Париж в "Théâtre Saint-Léon". Тогава ще изпълнят на живо песента "Intention", с която групата ще представи страната ни на "Евровизия 2022" в Торино, Италия. Пред наши сънародници във френската столица музикантите ще представят и най-доброто от последните си три албума - "Sorcery Inside", "Life Motion" и "The Creation".

"Подготвили сме страхотно шоу и нямаме търпение да го представим пред сънародниците ни в Париж. Отзивите, които получаваме след концертите ни в България ни дават да разберем, че хората за зажаднели за подобен тип музика и то на живо", споделят от екипа на "Intelligent Music Project".

Преди Париж, групата ще изнесе концерти и в Торино, Амстердам, Брюксел, Солун. На сцената заедно с Рони Ромеро ще се качат българските музиканти Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Димитър Сираков, Самуел Ефтимов, Лина Никол и Иво Стефанов.

Преди време Рони Ромеро отнесе големи обиди от незнайно защо имащия се за гуру на рока  Митко Щерев. За него на времето се говореше, че копира поголовно музиката на легендата на Дийп Пърпъл Джон Лорд.

Даже имаше и един крилат лаф - Джон Лорд като се напиел, викал "Аз съм Митко Щерев"!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай