Четвъртък,

Страхотни новини за Сашка Васева! Кога я изписват?

От: Агенция Стандарт -
1349
Страхотни новини за Сашка Васева! Кога я изписват?
A
A
A

Един от сюжетите тази година, които ни накараха да притаим дъх, беше здравословното състояние на певицата Сашка Васева. Жена, която сме свикнали да виждаме усмихната и силна, се оказа в тежка ситуация. 

Тумор застрашаваше не само зрението, но и живота ѝ. Сашка Васева претърпя две операции и посрещна Коледа в болница в Германия. В „Тази неделя“ съпругът ѝ Христо Бакърджиев разказа, че за тяхното семейство коледното чудо се е случило. 

„Животът ѝ висеше на тънка копринена нишка, но сега се прескочи това препятствие и състоянието ѝ се подобрява. В движение е, храни се самостоятелно - нещо, което в първите дни след операцията беше невъзможно. А как съм аз? Човек в такива моменти не се замисля и не може да каже, че са били трудни дните, защото се мобилизира и мисълта му е само там. Има реакция на организма, която може би е защитна и не усеща в момента всичката си сила, която се опитва да даде. Не усеща умори и задръжки“, посочи той. 

По думите му цялото семейство е в Германия и я подкрепя. Предстои преди Нова година да бъде изписана. Не са празнували Коледа, но са били заедно в празничните дни. 

„Ще очакваме следващата Коледа друго чудо и тя да е напълно здрава. Поне няколко месеца ще бъде лекувана, ще бъде подложена на рехабилитация, за да може да бъде стабилизирана“, заяви Бакърджиев. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com