След три годежа: Парис срещна идеалния мъж

Намерих липсващото си парче, сподели богатата наследница

След три годежа: Парис срещна идеалния мъж | StandartNews.com
  • Намерих липсващото си парче, сподели богатата наследница

 

Певицата, актриса, предприемач и инфлуенсър Парис Хилтън се омъжи. 40-годишният бизнесмен Картър Реум е нейният избраник. Сватбата се състоя в имението Bel Air в Лос Анджелис, което принадлежеше на покойния дядо на Парис - Барън Хилтън. Мястото на събитието беше скрито до последно, дори в поканите към гостите не пишеше адрес. Само няколко дни преди да се случи журналисти разбраха, че то ще се проведе в семейната къща, която беше продадена на бившия главен изпълнителен директор на Google Ерик Шмид за 61,5 милиона долара през май тази година.

 

На тържеството бяха поканени роднини и най-близки приятели на звездата: Ким Кардашиян, Кайл Ричардс, Ема Робъртс, Ашли Бенсън, Биби Рекса и Паула Абдул.

Сватбеното тържество прерасна в още две партита - карнавал на кея в Санта Моника и светско събитие, които бяха снимани за риалитито на Хилтън "Влюбената Парис". Премиерата  беше на 11 ноември, а нови епизоди ще излизат всеки четвъртък в американската стрийминг услуга Peacock."Исках феновете да видят, че съм намерила своя принц и съм имала щастлива сватба като приказка", каза 40-годишната Хилтън в интервю.

По-късно риалити звездата публикува в Instagram снимки, на които е с любимия си пред олтара. Хилтън описа емоциите, които изпитва в този трогателен момент: "Докато стояхме, хванати за ръце пред олтара, сърцето ми избухна. Това беше едно от най-невероятните чувства, които някога съм изпитвала в живота си. Намерих липсващото си парче. За мен ти си нещо повече от съпруг. Ти си моят най-добър приятел, моят учител, любовник, другар и баща на бъдещите ни деца. Толкова съм горда, че съм твоя съпруга! Очаквам с нетърпение бъдещето ни заедно!"

Вечерта на 11 ноември певицата смени десетина тоалета.

Сватбената й рокля бе на американската модна къща Oscar de la Renta.Декорациите в имението бяха в розово и бяло с инициалите на младоженците.

На следващия ден младоженците вдигнаха второ сватбено тържество на кея в Санта Моника. Парис и Картър този ден бяха облечени в розово и изглеждаха като Барби и Кен. Празникът се проведе в увеселителен парк и завърши с дискотека, а в края на вечерта младоженците разрязаха многоетажна торта, украсена с кукли с техните образи.

На третия прием - по-бляскав и официален от партито на плажа, Парис носеше дълга полупрозрачна рокля, украсена с искрящи звезди, докато съпругът й бе с черен костюм. На това тържество младоженците заедно със звездните гости, сред които Кейт Бекинсейл и Джейдън Смит, се забавляваха и танцуваха.

Сватбата се състоя 9 месеца след като бизнесменът Картър Реум направи предложение на Парис с пръстен с диамант от бижутерската къща Jean Dousset."Когато намерите своята сродна душа, вие не просто сте сигурни в това, вие го чувствате", написа Хилтън в Instagram тогава. "С любимия ми не се разделяме от първата среща, а за рождения ми ден той организира пътуване до тропически рай. Докато вървяхме по плажа за вечеря, Картър ме заведе до градина с цветя и падна на коляно. Казах: "Да, да, завинаги". Няма друг освен него, с когото бих искала да прекарам вечността."Картър Реум управлява инвестиционната компания M13, заедно с брат си има бизнес за производство на алкохол, пише книги за предприемачи и участва като гост коментатор в телевизионни предавания.В подкаста The Trend Reporter Хилтън разкрива, че тя и Реум се познават от 15 години, но романтичната им връзка започва пред 2019 г., след като заедно празнуват Деня на благодарността.

Хилтън беше сгодена няколко пъти досега, но никога досега не е чувала заветното "Да".Кои са мъжете, не успели да я заведат до олтара, разказва "Газета. ру".

Преди Реум Парис имаше връзка с  актьора Крис Зилка, известен от сериала Left Behind. Тя обаче развали годежа си с него през 2018 г. Три години по-рано на филмовия фестивал в Кан Хилтън се запознава с швейцарския милионер Томас Грос. Двойката беше заедно около година, работата вървеше към сватба, но дойде раздялата. Според запознати причината е, че Парис не е искала да живее в швейцарските Алпи, където гаджето й се е установило да работи през последните няколко месеца.Парис имаше романтична връзка и с модела Ривър Випери, 10 години по-млад от нея. "Ние сме щастливи. Още не мислим за брак, рано е. Но понякога си мисля за малка и скромна церемония - това е романтично ", каза тогава звездата в интервю за британското списание OK!.Преди това тя имаше краткотрайна връзка със Сай Уейтс, който работеше в развлекателната индустрия, но след година всеки тръгна по своя път. "В следващата си връзка очаквам честност, открит диалог, взаимно доверие и уважение. Не съм имал това напоследък", коментира раздялата Уейтс пред People.Между 2004 и 2010 г. Хилтън имаше няколко любовника - бейзболният играч Дъг Райнхард, Бенджи Мадън, китарист и беквокалист на Good Charlotte и сега съпруг на Камерън Диас, гръцкият милиардер Ставрос Ниархос, който сега е женен за Даша Жукова /бившата Абрамович/ и наследникът на собственика на корабната компания Парис Лацис. Последният предложи брак на певицата, но сватбата така и не се състоя.Първият публичен роман на Хилтън беше с Ник Картър, музикант и член на Backstreet Boys.Двамата си направиха двойни татуировки и редовно се появяваха заедно на червения килим през 2004 г. "Разделихме се, защото връзката ни не се основаваше на доверие", каза Картър в интервю за Рeople.

Светът научи за професионалния покер играч Рик Саломон, когото Хилтън срещна преди Картър, след като в мрежата изтече секс видео с певицата през 2004 г. "Чувствах се предадена", сподели Хилтън пред People. "Не беше случаен тип. Това беше човекът, с когото бяхме заедно няколко години. Този акт промени живота ми завинаги".

А първото гадже на Парис Хилтън беше моделът Джейсън Шоу. През 2002 г. двойката се сгоди, когато изпълнителят беше само на 21 години.  Хилтън и Шоу се разделиха през 2003 г.Сега обаче тя е срещнала мъжа на мечтите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай