Скандал при Билалов?С кого са свързани 100-те бона

Защо се коментират подобни неща около победителя

Скандал при Билалов?С кого са свързани 100-те бона | StandartNews.com

Където има много пари, очевидно не може без интрига.

Преди няколко дни водещият Михаил Билалов потвърди слуховете, че имаме човек, който е отговорил на въпрос за 100 бона в "Стани богат". В четвъртък и петък ще бъде излъчена играта на нашенеца, който показа бърз и безпогрешен ум. 

Наш репортер научи подробности за мъжа, който е взел най-голямата сума в "Стани богат". Оказа се, че е пенсионер, който има зад гърба си 20-годишна кариера в БНР.

Става въпрос за Любомир Лазаров, който от 4 години е пенсионер. В последните 20 години от професионалната си кариера е работил в БНР, а преди това в "Земеделско знаме", "Континент" и зам. главен редактор на "168 часа". 

Той е едва третият участник в историята на играта, стигнал до въпроса за най-голямата сума - 100 хил. лв. И всъщност това е участникът, който си тръгва с най-голяма сума изобщо.

“Това е исторически момент, дай да те прегърна!”, са първите думи на водещия към победителя в играта. Участникът умело използва жокерите и запазва невероятно спокойствие и самообладание. За късмет той е поканил в студиото своята съпруга и един от внуците си.

От Би Ти Ви издават, че накрая след участието си мъжът се просълзява, защото съпругата му го поздравила колко добре е играл и колко много се гордее с него.

Голямата новина бе коментирана и в сутрешния блок на bTV. Колеги на журналиста Борислав Лазаров го жегнаха в ефир, казвайки му, че на него не му трябват много пари, тъй като негов роднина е спечелил 100 000 лева.

Лазаров от своя страна не каза дума, а само се усмихна многозначително. Дали действително има роднинска връзка между спечелилия „Стани богат“ и журналиста от телевизията – не е ясно. Факт е, че носят една и съща фамилия, но пък е възможно и колегите му да изхождат от този факт и просто да си търсят повод за шега, пише Шоу Блиц.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай